Nieuws & Inspiratie

Kaspar, een bijzondere ontmoeting

Vorige week was ik een aantal dagen in een hotel in het zuiden des lands. Even een paar dagen rust en bezinning na een intensieve periode.
Lees meer

Reïncarnatie

‘Geloof jij in reïncarnatie?’ vroeg ik aan Cora. Ik had er weleens over gehoord maar ik was daar tot kort daarvoor zelf neutraal in, maar de laatste tijd begon ik het idee van reïncarnatie steeds meer toe te laten in mijn bewustzijn.
Lees meer

Prachtige recensie van Bo Baden

ONVERGETELIJK DEBUUT VAN NATHASJA SCHADRON: “MORGEN ZAL HET VREDE ZIJN” Vandaag, juist op Bevrijdingsdag 2021, wil ik jullie met vreugde en ook ontroering delen dat er onlangs een heel bijzonder boek van facebookgenote Nathasja Schadron (geboren in 1971)
Lees meer

Social media bericht van Michelle Shanti, uitgever Paris Books

In ‘Morgen zal het vrede zijn’ vertelt Nathasja Schadron haar indrukwekkend levensverhaal, dat begint met haar levendige herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog.
Lees meer

Persbericht 'Morgen zal het vrede zijn'

Toevallige gebeurtenissen leiden schrijfster naar bekende verzetsstrijdster
Lees meer

Op 17 april wordt mijn boek gelanceerd

Over 5 weken, op 17 april wordt mijn boek ‘Morgen zal het vrede zijn’ gelanceerd. Wat voel ik mij een enorme geluksvogel dat ik tijdens dit proces wordt omringd door lieve mensen die mij helpen om mijn boek uit te brengen.
Lees meer

Boek 'Morgen zal het vrede zijn'

In mijn leven heb ik prachtige plekken op aarde bezocht, maar de meest vervullende reis die ik maakte was mijn reis naar binnen. Daarbij maakte ik bijzondere gebeurtenissen mee, die mijn kijk op het leven voorgoed hebben veranderd.
Lees meer

Leven vanuit je hart

Ja...en hóe dan?
Lees meer

All you need is love

Eigen Liefde…hoe doe je dat? 9 tips om je Eigen Liefde te vergroten:
Lees meer

Let love rule!

Er zijn twee basis emoties van waaruit je keuzes maakt in je leven en van waaruit je kunt handelen. Angst en Liefde.
Lees meer