Energetische behandeling

Het gevoel van welzijn bij mensen wordt mede bepaald door een goede balans in de fysieke, mentale en emotionele condities. Het is een feit dat ziekten, emotionele en mentale problemen voortkomen uit trauma, stress, onverwerkt verdriet en ervaringen welke blokkades in het energiesysteem veroorzaken en welke zich letterlijk in je lichaamscellen kunnen vastzetten. Dit heeft een effect op lichaam en geest en zorgt ervoor dat er een disbalans in jezelf ontstaat.

Tijdens een energetische behandeling lig je op een massagetafel en wordt bekeken waar de blokkades en storingen in je energieveld zich bevinden. Door contact te maken met deze punten wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest aangesproken waardoor het energieveld wordt gestimuleerd om zich van de blokkades te ontdoen. Een behandeling werkt door op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, is diep ontspannend en helpt jou om de balans in jezelf te kunnen hervinden. Ook werkt het ondersteunend bij ziekte en herstel na operatie.

Kinderen
Naast de behandeling van kinderen met lichamelijke klachten, zijn wereldwijd ook goede resultaten behaald met kinderen met ADHD, en met gedrags- en agressiestoornissen en beperkingen in het autistisch spectrum. Een behandeling brengt balans en rust in een wereld vol prikkels.

Tarief Energetische behandeling: 
Volwassenen 90 minuten                  €80,00
Kinderen/jongeren tot 18 jaar          €50,00

Belangrijk! 
Een behandeling van mij vervangt nooit reguliere medische zorg. Ik kan ook geen beloftes               doen omtrent genezing. Wel kan deze behandeling ondersteuning bieden in het proces van             genezing en heelwording.